Last van CV lekkage in Delft?

Uw CV ketel lekt water, en u wilt zo snel mogelijk een oplossing voor het probleem. In Delft en de omgeving van Delft schakelt u daarvoor DA.Installatietechniek in! CV lekkage kan zich op verschillende manieren kenbaar maken. Natuurlijk door vocht onder de ketel of bij andere onderdelen van de centrale verwarming. Andere tekenen van een lek zijn roest aan leidingen of een verminderd rendement. Wanneer u meer moet stoken om de gewenste temperatuur te halen kan het  ook zijn dat er ergens in het systeem water verloren gaat. Een CV monteur van DA.Installatietechniek kan uw lekkage snel vinden én oplossen. Wij zorgen in Delft dat uw ketel vakkundig wordt gerepareerd en weer normaal zijn werk doet.

Laat uw lekkende CV ketel snel repareren

Als uw CV ketel lekt is het onverstandig om lang te wachten met een reparatie. Of u nu zelf vakkundig genoeg bent of een specialist nodig heeft, het uitstellen van de werkzaamheden kan voor grote schade zorgen. Voorkom hogere kosten of zelfs een kapotte ketel en kies direct voor een CV monteur van DA.Installatietechniek in Delft.

Wij komen naar u toe met onze volledig uitgeruste servicewagen om uw CV lekkage zo snel mogelijk op te lossen. Wij hebben een verscheidenheid aan onderdelen op voorraad en kunnen dus meteen aan de slag. Indien nodig kunnen wij op korte termijn uw CV ketel vervangen. Bij spoed zijn wij zelfs dag en nacht in te schakelen! Bel ons via 070 - 207 50 45 of maak een afspraak via het online contactformulier.