Loodgieter in Delft

Naast onze CV werkzaamheden helpen wij u ook bij lekkages in huis. Als loodgieter in Delft helpen wij u bij:

Onze loodgieters in Delft zijn voor alle soorten loodgieterwer in te zetten. Is het een kleine reparatie of een grote verbouwing waarvoor u een loodgieter nodig heeft? Wij zijn 24/7 bereikbaar om uw lekkage te verhelpen. Wij zijn al jaren een begrip in de regio. Voor een loodgieter in Delft bent u bij ons aan het juiste adres.

Lekkage toilet

Niets is vervelender dan een toiletlekkage. Ziet u water rondom de toiletpot, maar heeft u geen idee wat de oorzaak is? Wij zien in een oogopslag wat de oorzaak van de wc lekkage is. Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij u direct.

Een lekkage toilet kan verschillende oorzaken hebben. Is het een nieuw toilet, dan is deze waarschijnlijk niet goed gemonteerd. Een klein foutje kan al voor grote problemen zorgen. Laat de installatie van een nieuw toilet dus alleen door professionele monteurs uitvoeren. Een lekkend toilet kan natuurlijk ook door slijtage van waterleidingen komen of schade aan de leidingen door een verbouwing. Wij zorgen voor een blijvende oplossing.

Lekkage waterleiding

Door uw woning loopt een netwerk van waterleidingen. Een lekkage waterleiding kan grote gevolgen hebben. Het water stroomt overal heen en kan in korte tijd voor grote schade zorgen. Vermoedt u dat een waterleiding lek is of dat u een lekkage afvoer heeft? Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend dit is. Wij staan voor u klaar om de lekkage te verhelpen.

Gaslekkage

Het is belangrijk om snel actie te ondernemen wanneer u een gaslekkage heeft. Neem direct de volgende maatregelen indien u een gaslucht ruikt:

  • open ramen en deuren;
  • sluit de hoofdkraan in de meterkast;
  • steek geen sigaret op of ander vuur.

Gas is zeer explosief en kan bij de kleinste vonk ontploffen. Ook gloeiende voorwerpen kunnen een gasexplosie veroorzaken. Let dus goed op wanneer u een gasfornuis, een gaskachel, een cv-ketel of geiser heeft. Deze apparaten maken gebruik van gas en kunnen een lekkage gasleiding veroorzaken. Vooral oudere apparaten vormen een risico. Wij staan in Delft en omgeving klaar voor het opsporen van een gaslekkage en uw gaslek te verhelpen.

Lekkage plafond

Een veelvoorkomende lekkage is een lekkage plafond. U ziet een natte plek op het plafond en weet dat het mis is. Bij een plafondlekkage is het vaak het lastigst te achterhalen wat de lekkage heeft veroorzaakt. Het water stroomt alle kanten op en kan dus overal vandaan komen. Soms is een beschadiging aan het dak de oorzaak en stroomt er regenwater uw huis binnen. Of uw wasmachine op de eerste etage werkt niet goed meer en zorgt voor wateroverlast. Wij sluiten deze oorzaken van de lekkage plafond aan de hand van uw verhaal uit en zorgen ervoor dat wij niet voor niets uw kant opkomen. Op die manier maakt u geen onnodige kosten.

Lekkage badkamer

Heeft u gedoucht en staat uw badkamer blank? Een lekkage badkamer kan soms snel aan het daglicht komen, maar soms is een lekkage in de badkamer ook minder opvallend en sijpelt er water langs de muur of de kraan. U kunt een aantal zaken controleren om oorzaken van een lekkage badkamer uit te sluiten:

    • Controleer of voeg- en kitnaden nog in orde zijn.
    • Controleer de waterstand voor u gaat slapen en nadat u wakker wordt. Is er water verbruikt, dan zit het lek hoogstwaarschijnlijk in de aanvoerleiding van het bad, de douche of de wastafel in de badkamer.

Vaak bevindt de oorzaak van de lekkage zich achter de muur, de vloer of het plafond. Het is dan lastig om de oorzaak van een badkamer lekkage zonder hulp van een loodgieter op te sporen. Wij zetten professionele methoden in om uw lekkage op te sporen.

Lekkage opsporen

Bij een lekkage is het niet altijd direct duidelijk wat de oorzaak is. Onze loodgieters in Delft helpen u bij het lekkage opsporen. Vaak zien wij in één opslag wat het probleem is. Is dit niet het geval, dan gebruiken wij verschillende methoden voor een lekkage opsporen, zoals door middel van een vochtmeting of endoscopie (een camera).

Loodgieter in Delft inschakelen

Wij staan 24/7 voor u klaar om uw lekkage te verhelpen in Delft. Wilt u een loodgieter in Delft inschakelen? Bel gerust voor advies. Wij helpen u verder! U kunt ons bereiken op 070 - 207 50 45 of vul ons contactformulier in.