Kapotte CV ketel vervangen in Delft?

Is uw CV ketel kapot en blijkt reparatie geen optie meer? Dan heeft u zo snel mogelijk een nieuw toestel nodig. Laat in Delft of omgeving uw CV ketel vervangen door DA.Installatietechniek. Wij kunnen op korte termijn talloze merken en soorten ketels leveren en plaatsen. Als bij inspectie blijkt dat niet de CV ketel het probleem is, zorgen wij voor snelle levering van de benodigde onderdelen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een radiator plaatsen, het expansievat vervangen of uw CV leiding vernieuwen. Wat uw probleem ook is, een CV monteur van DA.Installatietechniek lost het in Delft voor u op!

Oude CV ketel vervangen – welke en waarom?

Als u een nieuwe ketel laat plaatsen wilt u natuurlijk het model dat het beste bij uw wensen en woonsituatie past. Er zijn verschillende soorten CV ketels. Door middel van warm water en verwarming zorgt een CV ketel voor een behaaglijk huis, maar welke soort heeft u nodig? Een combiketel? Of gaat u voor lagere stookkosten en wilt u een VR ketel (verbeterd rendement) of zelfs een HR ketel (hoog rendement)? Deze investering is door de lagere kosten snel terug verdiend. Wij adviseren u graag bij uw keuze voor een CV ketel in de omgeving van Delft. Ook wanneer uw oude CV ketel nog goed werkt kan het vaak uit om een nieuw, energiezuinig systeem te plaatsen.

Er zijn drie verschillende soorten CV ketels, onderverdeeld in rendement:

  • HR ketel: deze ketels zijn het meest vriendelijk voor uw portemonnee. Het rendement van de HR ketel is meer dan honderd procent en zo bespaard u flink op uw energierekening. De warmte uit verbrandingsgassen wordt terug gewonnen en weer afgegeven aan het verwarmingswater.
  • VR ketel: de ketel met een verbeterd rendement. Goedkoper in de aanschaf dan een HR ketel, maar bespaart ook minder op uw stookkosten. De VR ketel heeft namelijk een rendement van 75 tot 85 procent.
  • CV ketel: de gewone ketel met een rendement van 70 tot 80 procent. Het verwarmen van water en dat circuleren door uw huis zorgt voor verwarming. Toch is het handig om een oudere ketel, ook al doet hij het nog goed, te vervangen voor een nieuwe, zuinige ketel.

Wij staan in de gehele regio Delft voor u klaar als u meer informatie of advies nodig heeft. Onze medewerkers uit Delft willen u graag helpen bij het maken van een goede keuze. Na het vinden van het juiste model kan DA.Installatietechniek uiteraard uw CV ketel vervangen. Bel 070 - 207 50 45 voor meer informatie of vul het online contactformulier in.