Last van CV storing in Delft?

Staat u opeens onder een koude douche? Of slaat de verwarming niet meer aan? Dan is de CV ketel uitgevallen en heeft u hoogstwaarschijnlijk te maken met een CV storing. De CV ketel draait dag en nacht en kan het soms plotseling even begeven. In veel gevallen is een CV storing snel opgelost door het herstarten van het systeem. Druk op de resetknop, haal de stekker kort uit het stopcontact, of raadpleeg de handleiding van uw ketel voor de juiste stappen. Waarschijnlijk is er ook een foutmelding op het display te zien die meer informatie kan geven over de oorzaak van het probleem.

Lukt het u niet om het systeem weer aan de praat te krijgen? Dan kunt u altijd de hulp van een professionele CV monteur inschakelen. DA.Installatietechniek staat voor u klaar in de omgeving van Delft. Onze CV experts hebben ervaring met talloze gevallen van CV storing en hebben uw probleem zo verholpen. Bel 070 - 207 50 45 om een afspraak te maken. Enkele voorbeelden van CV merken waarmee wij vertrouwd zijn:

Snelle service bij uitgevallen CV

Bij een hardnekkige CV storing in Delft wilt u zo snel mogelijk weer gebruik kunnen maken van uw warme water. Komt u er zelf niet uit en wilt u niet wachten op een monteur die pas de volgende werkdag kan komen? Maak dan gebruik van onze spoedservice. U kunt ons bij noodgevallen 24 uur per dag inschakelen. DA.Installatietechniek komt dan zo snel mogelijk naar u toe om de CV storing aan te pakken. Bel ons via 070 - 207 50 45, dan komen we zo spoedig mogelijk met onze servicewagen naar u toe.