Wij raden CV onderhoud aan in Delft

Verant weet dat onderhoud het halve werk is en veel kosten scheelt. Daarom adviseren wij om uw CV ketel en installatie ieder jaar te laten controleren. Zo voorkomt u ernstige problemen en staat u niet ineens voor het voldongen feit dat uw hele CV installatie vervangen moet worden. Wij willen een goede service bieden en u kunt daarom het onderhoud van uw verwarming in Delft in een onderhoudscontract vast laten leggen. Bel 015 - 799 90 34 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Onderhoudscontract voor CV onderhoud

Wij willen in Delft en in de omgeving van Delft graag de garantie bieden van een uitstekende dienstverlening. Daarom kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten: een monteur komt dan minimaal één keer per jaar bij u thuis om uw CV installatie te controleren. Kleine mankementen worden dan direct verholpen en zo voorkomt u storingen aan uw verwarmingssysteem. Ook zorgt regelmatig onderhoud voor lagere kosten: het garandeert namelijk hoog rendement en u voorkomt onherstelbare schade.

Niet alleen uw verwarming verdient regelmatig onderhoud. Ook systemen die voor verkoeling zorgen kunnen kapot gaan. Onze monteurs weten dat en zorgen daarom voor al uw installaties. Want u wilt vast niet dat uw airconditioning kapot gaat als het dertig graden is en u hem nodig heeft. Voor advies en informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met Verant opnemen.