Snelle CV reparatie in Delft!

Een goed werkende CV begint natuurlijk met regelmatig onderhoud, het liefst door een specialist. Hoe goed u ook zorgt voor uw centrale verwarming, het kan altijd gebeuren dat er onverwachts iets kapot gaat. Een kapotte CV is bijzonder vervelend, zeker wanneer u daardoor ’s winters in de kou komt te zitten. Wij snappen dit als geen ander en doen daarom ons best om snelle service te bieden op het gebied van CV reparatie. Bij een kapotte leiding, defect expansievat of een probleem met uw CV ketel kunt u in regio Delft rekenen op de monteurs van DA.Installatietechniek. Ons personeel is goed uitgerust en heeft bovendien veel ervaring met allerlei soorten ketels.

CV ketel kapot? Wij voeren 24/7 CV herstel uit

Als uw ketel defect blijkt, kunt u direct een afspraak met DA.Installatietechniek maken voor CV reparatie in Delft of omgeving. Indien nodig kunnen wij uw CV ketel vervangen door een toestel naar keuze.

We begrijpen dat een acute storing of een kapotte ketel niet te lang op reparatie kan wachten. In sommige gevallen is het geen optie om CV herstel tot de volgende werkdag uit te stellen. Wij bieden daarom 24-uursservice in de regio Delft. U kunt ons dag en nacht bereiken met uw spoedgeval. Bel 070 - 207 50 45, dan komen wij zo snel mogelijk met onze servicewagen naar u toe.